Maustamaton tee maitokauppoihin

Hellepäivinä on hyvä muistaa juoda riittävästi. Teen ystävänä juon kuumallakin mielelläni teetä. Kuuma vihreä tee viilentää helteellä mukavasti.

Paha kyllä vihreä tee pääsi loppumaan, joten kävin Virkkalassa etsimässä lähikaupoista maustamatonta vihreää irtoteetä. Ja aina sama juttu: hyllyt ovat täynnä kaikenlaisia ihmeellisiä sekoituksia, mutta maustamatonta teetä ei tahdo löytyä mistään. On kyllä kaiken maailman Keisarin morsianta ja Uskollista ystävää, suklaateetä, lakritsiteetä, chai-teetä ja ties mitä kvittenillä tai millä lie seljankamarjoilla maustettua teetä, mutta maustamatonta mustaa teetä saa etsiä. Vihreää teetä löytyy mintulla maustettuna (joka maistuu lähinnä hammastahnalta) ja vaniljalla maustettuna (joka maistuu lähinnä pahalta), mutta maustamattomana? Ehei.

Kaikki eivät arvosta esanssilitkuja. Siksi jokaisen kaupan, joka ylipäätään teetä myy, pitäisi pitää valikoimassaan mustaa maustamatonta irtoteetä. Ja jos kauppa myy vihreää teetä, valikoimassa olisi syytä olla myös aivan tavallista maustamatonta vihreää irtoteetä. Lisäpisteitä voi saada, jos maustamaton irtotee on esimerkiksi reilun kaupan teetä eikä sitä iänikuista Yellow Labeliä.

(Käytyäni ensin kahdessa muussa kaupassa löysin lopulta Valintatalosta Twiningsin Gunpowder Greeniä.)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s